Sminktetoválás


A permanent make-up (sminktetoválás) feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése. A szem a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele, az arc karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával, a bőr tónusához igazodó színekkel az igazi célunk. A sminktetoválással elérhetjük, hogy a természetességünk kiemelésével csodálják szépségünket és ne a mesterséges tökéletességet fedezzék fel arcunkon. 

Divat a természetesnek ható tartós smink, ezért a sminktetoválás egyik alapkövetelménye, látható, de nem feltűnő. Ma már az eredetihez megtévesztésig hasonlító többszínű, térhatású szálas szemöldököt tudunk sminktetoválással készíteni. Az utóbbi években nemcsak a sminktetoválás alaptechnikák és a színek finomodtak, hanem további, eddig kiaknázatlan területekkel bővült a kozmetikai tetoválás. A nappali smink egyre több elemét el tudjuk készíteni tartós sminkként, például a szemöldökemelést, a szemhéjsatírozásokat, vagy a szemforma optikai korrekcióját. Számos kreatív technika létezik, mellyel, akár optikailag teltebbé tehetjük az ajkakat, vagy kinyithatjuk a keskeny szemeket. A szemhéj satírozására is többféle lehetőség van. Ma már léteznek kimondottan férfiak számára kialakított sminktetoválás technikák is, amik teljesen természetesnek hatnak.

A Baalbek Stúdiónál igény szerint 8 különböző készülékből választhat a legegyszerűbbtől a legmodernebb, lézerfunkcióval kiegészített, német készülékig. Ezek a készülékek egyedi német szabadalommal és orvosi minősítéssel ellátott, kiváló minőségű sminktetováló gépek. Bővebbein itt olvashat a sminktetováló készülékeinkről.
 

A készülékek mellett egy helyen, elérhető áron vásárolhat meg mindent, ami a sminktetováláshoz szükséges. Kínálatunkban megtalálja a kiváló minőségű, német gyártmányú, gammával sterilizált, anti-allergén, biztonságos Permanent Solution+ és Goldeneye+ pigmenteket. A festékek, tartósak, stabilan viselkednek a bőrben, a színváltozás és pigment kiesés mértéke minimális.

Tanfolyamainkon  tapasztalt trénerek vezetésével tanulhat meg természetes hatású sminktetoválást, rövid idő alatt, magabiztosan elkészíteni. 5 napos alaptanfolyamunk kedvezményes áron végezheti el készülék vásárlása esetén. Alaptanfolyamunk továbbra is 5 napos, nagyon alapos elméleti és gyakorlati képzésből áll. Tanulóink először professzionális segédanyagokon, majd élő modellen sajátítják el a biztos vonalvezetést és a tetoválás technikáit. Az alaptanfolyamon szintén a legújabb ismeretekkel találkozhatnak hallgatóink. Az alaptechnikák között szerepel a tribál, satírozott, szálas és 3D szemöldök, a száj kontúrozása, és több különböző satírozási módja, a szempillasűrítés, a vékony és vastag szemkontúr. Az alaptanfolyam része a színelméleti oktatás is, mely biztos elméleti és gyakorlati hátteret biztosít a megfelelő szín kiválasztásához. Az alaptanfolyam továbbra is a piaci ár töredékéért, támogatott áron végezhető el nálunk, készülék vásárlása esetén. 1 személyes DeLux alaptanfolyamunkat ajánljuk az igazán igényes oktatásra vágyó tanulóinknak. 

Haladó tanfolyamunkat a már gyakorló szakembereknek ajánljuk, akik szolgáltatási palettájukat a legújabb kreatív technikákkal kívánják bővíteni. Természetes hatású sminktetoválásaink garantáltan jó referenciát és sok vendéget biztosítanak a nálunk tanulók számára. Ma már a nappali smink egyre több elemét el tudjuk készíteni tartós sminkként. 2 napos haladó sminktetováló tanfolyam keretén belül sajátíthatják el hallgatóink az összes kreatív technikát, mint például a szájfény, optikai szájnagyobbítás, különböző térhatású, szálas szemöldökök, füstös szemhéj, szemhéjpúder, szemforma korrekciók, dupla szemkontúr vonal… A tanfolyam ára kedvező, készülék vásárlása esetén, akár ingyenes is lehet, így időben és anyagilag is kisebb befektetést igényel a továbbképzés, ami már néhány új vendég után megtérül. A sminktetováló szakemberek számára sokszorosan megtérülő üzleti befektetés az új technikák elsajátítása.

Szeretne sminktetoválni?
kattintson ide!