Sminktetoválás


Tökéletes smink egész napon át!

A permanent make-up (sminktetoválás) feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele, az arc karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával, a bőr tónusához igazodó színekkel. Mi elkészítjük, amit nem rajzolt meg a természet vagy elmosott az idő. A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül. Smink, amely soha nem mosódik el. Strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor és az intim pillanatokban is tökéletes marad.
 Kinek ajánljuk a sminktetoválást?

  • Mindenkinek, aki nem tudja, vagy nem szereti magát sminkelni, vagy szeretne megszabadulni az időigényes sminkelés napi rutinjától.
  • Mindenkinek, aki nem szereti, ha a nap során elkenődik a sminkje, egész nap során kifogástalan sminket szeretne.
  • Mindenkinek, aki az intim pillanatokban, és rögtön ébredés után is tökéletes megjelenésre vágyik.
  • Mindenkinek, aki sport közben is a legelőnyösebb arcát szeretné mutatni.
  • Bárkinek arca esztétikai hibáinak korrigálásra (hiányos, előnytelen formájú vagy aszimmetrikus szemöldök, aszimmetrikus, túl keskeny, túl vastag, kontúr nélküli vagy túl világos ajkak, szomorú formájú, túl keskeny vagy túl kerek szem…)
  • Bárkinek arca előnyös oldalainak hangsúlyozására.
  • Bárkinek, aki újra szeretné rajzolni arcának idő által elmosott kontúrjait.

Mi a permanent make-up vagy sminktetoválás?

Speciális pigmentek bőrbe juttatása mechanikai úton, orvosi minősítésű mikropigmentáló készülékkel. A sminktetoválás 2-3 évig tart, így a divat és az egyéni ízlés változásának megfelelően időről-időre változtatható. 


 

Nemzetközi trendek a sminktetoválásban

Egyre inkább divat a természetesnek ható tartós smink. Az eredetihez megtévesztésig hasonlító szálas szemöldököt tudunk készíteni sminktetoválással, amit két vagy akár három különböző színből állítunk össze, ami még inkább térhatásúvá teszi. A nappali smink egyre több elemét el tudjuk készíteni tartós sminkként, például a szemöldökemelést, a szemhéjsatírozásokat, vagy a szemforma optikai korrekcióját. Ma már vannak kimondottan férfiak számára kialakított technikák is - például az ajkak teltebbé varázsolására, vagy a szempillák sűrítésére - amelyek annyira természetesen hatnak, hogy az elkészült sminktetoválásról senki nem veszi észre, hogy nem eredeti.

Permanent make-up (sminktetoválás) készítés

A permanent make-up eljárásokat high-tech, komputervezérelt készülékkel és kiváló minőségű, gyönyörű színárnyalatú, biztonságos festékekkel, nemzetközi trénereink a legújabb nemzetközi sminktetoválás technikák alkalmazásával, a legszigorúbb higiéniai szabályok betartásával készítik.

 

SZERETNE SMINKTETOVÁLÁST?
KATTINTSON IDE!