Kivel készíttessem a 3D műszempillámat?

A szempilla hosszabbítás két legfontosabb kulcsa, a kiváló minőségű ragasztó, mellyel szemben a legfontosabb követelmény, hogy tartós legyen, és ne irritálja a szemet.

Vigyázat, kerülnek forgalomba, olyan ragasztók, melyek színezett pillanatragasztók, és nem speciális orvosi minőségű ragasztó, mely súlyosan károsíthatja a szemet! Csak olyan helyen készíttessen szempillát, ahol meggyőződik a ragasztó minőségéről és eredetéről.

A ragasztó legfontosabb tulajdonsága a tartóssága. A Baalbek 3D műszempilla ragasztója elképesztő módon tapad a saját szempillához, rugalmas, súlytalan, és használata teljesen biztonságos. Kontaktlencsét viselők számára is alkalmazható. A másik legfontosabb kritérium a felhelyezés helyes technológiája. Ahhoz, hogy a szempilla tartós dísze legyen szemének, a szálak megfelelő hosszában hozzá kell ragasztani az eredeti pillához. Csak szakszerű felhelyezéssel érhető el, hogy a 3D műszempilla megfelelő pontján tapadjon az eredeti szempillához, ami elengedhetetlenül fontos a tartós eredmény szempontjából. És végül de nem utolsó sorban fontos szempont a készítő gyakorlata. Egy gyakorlott szakember számára kb. egy óra az elkészítési idő, ami egy kezdő szakember számára 2-3 órát is igénybe vehet. Rohanó világunkban ez is fontos szempont lehet. Az igényesebb helyeken a szempillakészítés árában benne van 1-2 hét garanciális idő, ami azt jelenti, hogy az ez idő alatt kihullott szálakat a szakember díjmentesen pótolja ez időn belül egy alkalommal.

A Baalbek Stúdió Magyarországon először alkalmazta a szálas 3D szempilla-hosszabbítást. Szakembereink mára igen komoly gyakorlati tapasztalatra tettek szert. Szalonunkban a rendszert oktató kozmetikusok készítik vendégeink számára a műszempillákat.