Végleges szőrtelenítés Ultramodern E-LIGHT készülékkel


E-light szörtelenítés
 

A legmodernebb technológia a végleges szőrtelenítésben

Mindannyiunk számára komoly problémát okoz a nemkívánatos és sokszor kellemetlen szőr a test legkülönbözőbb területein. A szőrtelenítés számos alternatívájával találkozhatunk, ami kivétel nélkül csak átmeneti megoldás jelent. Az E-light eljárás tartós megoldást kínál erre a problémára.

E-light gép
Mi is pontosan az E-LIGHT eljárás?

Az E-LIGHT készülék egy rendkívül innovatív ötvözete a villanófénynek (IPL) és a rádiófrekvenciának (RF), melyet a szépségipar évtizedek óta sikeresen használt külön-külön. Ez a két csúcstechnológia kombinációja lényegesen hatékonyabb az eddig használt hagyományos IPL (villanófényes) készülékeknél. Az eljárás fájdalommentes, és hatékony a világos szőrszálak eltüntetésében is az IPL készülékekkel szemben. A fényenergia végre már nem csak a sötét szálakban nyelődik el, a rádiófrekvencia melanin nélkül is képes felmelegíteni a szőrtüszőt és annak gyökerét, így végre a szőke és az ősz szőrszálakra is megoldást jelent. Ráadásul az új technológiának köszönhetően jelentősen csökken az eljárással kapcsolatos kockázat.

E-light működése

 
Milyen előnyei vannak az E-LIGHT eljárásnak?

Tartós megoldás bármilyen színű szőr eltávolítására
Kockázatmentes, nincsenek káros mellékhatások
Gyors és kíméletes, és még a bőrünk is meg fogja háláni
Hány kezelés szükséges?

Az eljárást kúraszerűen kell végezni (5-8 alkalom) a szőrnövekedés ciklikus működése miatt. A szőrnövekedést három fontos szakaszra lehet bontani; a növekedési, az átmeneti és a nyugalmi szakaszokra. A telogén (nyugalmi) szakaszban lévő szőrszálakat nem tudjuk eredményesen kezelni. Azért szükséges az eljárást eleinte 3-4 hetente, később 6-8 hetenként megismételni, hogy a legtöbb szőrt növekedési fázisban tudjunk kezelni. A kezelések számát a szőr mennyisége és minősége határozza meg, ez mindenkinél más és más. 5-6 év elteteltével szükség lehet ismétlő kezelésre.

Baalbek e-light szőrtelenítés    Baalbek e-light szőrtelenítés


A kezelésről tudni kell, hogy

Az Ön bőr- és szőrszínének megfelelően programozunk be az IPL és RF berendezést , a terület felmérésekor megállapított és a tesztkezeléssel kontrollált adatok alapján. A kezelés időtartama kb 5-60 perc.

Az E-light-ról illsetve a szolgáltatás árairól bővebben itt olvashat >>>