Az E-LIGHT technológia

Számtalan bőrprobléma - akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés - és a nem kívánt szőr eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást az Ön számára. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget, nem fájdalmas. Az E-light csúcstechnológia az IPL készülék legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze, így eredményesebb hatást érhetünk el.

A készülék minősége és teljesítménye jóval kiválóbb a Magyarországon általában használt készülékeknél, ezért lényegesen magasabb hatásfokú.
Az E-light készülékkel sikerrel kezelhetőek a következő problémák

Bőrfiatalítás, fotorejuvenálás
Pigment folt eltávolítás
Akne (pattanás, gyulladt bőr) kezelése
Rozácea, hajszáler tágulat kezelése
Seprűvénák
Végleges szőrtelenítés
Az Ön előnyei a nálunk használt E-light kezelésekkel

Gyors és kíméletesen gyengéd
Bármilyen színű és vastagságú szőrszálak eltávolítására alkalmas (az IPL-el szemben)
Teljesen biztonságos használat
Már az első kezelés eredménye is látványosan eredményes
Több bőrproblémára nyújt egyidőben megoldást

Bőrfiatalítás, fotorejuvenáció

A kor előrehaladtával a bőrsejtek működése lelassulhat, és a bőr elvékonyodik. Az elasztin hálózat (a bőr feszességéért felelős protein), illetve a kollagénrost (a fő szerkezeti protein), amely a külső réteget védi, meglazul és ezáltal károsodást okoz a bőr felszínén. A kezelés hatására, a szelektív hőhatás miatt a kollagénrost összehúzódik, feszesebbé válik. Hosszabb távon, a fibrolast sejtek stimulálásával megindul a kollagén képződés, ezáltal nagyon erős fiatalító mechanizmus következik be.
A hosszan tartó eredmény érdekében kúraszerűen érdemes végezni a kezelést, 3-4 hetente összesen legalább 4 alkalommal kell.

A kezelés hatására csökken a ráncok száma és hossza, megújul a bőr, feszesebb és fiatalosabb lesz.

Akne (pattanások, gyulladt bőr) kezelés

A kezelés során az IPL fényenergia és a rádiófrekvenciás energia együttes hatására oxigéntermelés indul meg, amely kedvezőtlen környezet a gyulladáskeltő baktériumok számára. Így a bőr fokozatosan letisztul, megszűnik a gyulladás, tiszta és egyenletes bőr alakul ki. Ideális a kezelést kúraszeren végezni, 3-4 hetente összesen 5-6 alkalommal minimum.
Rozácea, hajszáler tágulatok kezelése

Ebben a témakötben a következő bőrpoblémákat tudjuk sikerrel kezelni: arcon lévő rozácea, lábon előforduló seprűvénák, tűzfoltok. Az ismétlődő kezelések során a rendellenesen kitágult erek elzáródnak, majd teljesen felszívódnak. Legalább 5-8 kezelés szükséges a tökéletes eredmény eléréséig. Erőteljesebb rozáceás hajlam esetén ismétlő kezelésekre lehet szükség, hogy megelőzzük a rozácea kiújulását.

A különböző bőrproblémák esetében érdemes a teljes arcot átpásztázni, mivel számos jótékony hatása van a kezelésnek. a bőr önregenerációs mechnaizmusait aktiválja, így a bőrszín egyenletesebb, simább, feszesebb és fiatalosabb lesz, mint valaha.

Teljes arckezelés: 22.000 Ft / alkalom

Kisebb területek kezelése esetén kérje személyre szabott árajánlatunkat.

Végleges szőrtelenítésről részletesebben >>>