Dr. Rimpler & Isabelle Lancray kozmetikumok
   

Parányi NANOrészecskék biztosítják az óriási sikert a bőrápolásban.

Az első liposzómás termék megjelenését követően közel 20 év telt el a következő hasonlóan forradalmi felfedezésig. A világon először sikerült értékes, zsírban oldódó, instabil hatóanyagokat - mint pl. a Q10 és a retinol - eddig elérhetetlen mennyiségben hatékonyan a bőrbe juttatni. A modern kozmetika titkát jelentő parányi NANOrészecske (Nano Lipid Carrier) - egy teljesen új hatóanyag-szállító rendszer, a ma létező legkisebb és leghatékonyabb szállítórendszer, melynek köszönhetően százszoros mennyiségű Q10 juttatható a bőrbe. Többek között ennek az Oscar-díjas hatóanyag-szállítónak már több kozmetikai Oscar-díjat köszönhetnek a Dr. Rimpler és Isabelle Lancray termékek, melyet a világon egyedülálló módon kizárólag a Dr. Rimpler cég használja fel kozmetikai termékekben.

 


Többet nyújt, mint amennyit ígér!

A Dr. Rimpler KosmetikTM Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége, ár és minőség tekintetében egyaránt. A minőséget a több évtizedes szisztematikus kutatás, a különleges laboratóriumi fejlesztés, a teljesen steril, zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és magas minőségellenőrzés biztosítja. A Dr. Rimpler Kosmetik tudományos alapokra és széleskörű gyakorlati felhasználás tapasztalataira építve egyszerűen és praktikusan felhasználható, hatékony termékeket állit elő. A Dr. Rimpler termékekkel egyszerű feladat a bőr ápolása és védelme. A Dr. Rimpler termékekben értékes, friss, növényi kivonatok első osztályú minőségben és a legújabb tudományos ismeretek alapján, biotechnológiai úton előállított hatóanyagok kerülnek felhasználásra. A különböző bőrállapotoknak megfelelően válaszhatóak ki az alap ápolószerek mellett az egyedi hatóanyag rendszerek az intenzív kozmetikai kezelésekhez és az otthoni ápoláshoz egyaránt.

 
   
 

Fedezze fel a modern bőrápolás lehetőségeit!

A bőr állapotát személyreszabott rendszeres ápolással lehet befolyásolni. Az így ápolt bőr természetes szépsége a kortól függetlenül megmarad. Minden bőrtípus és bőrállapot számára kínál megoldást a Dr. Rimpler és Isabelle Lancray professzionális kozmetikai termékcsalád.
 

Az egyéniség szépsége és eleganciája

Exkluzív, különleges szalont szeretne? Használja a híres párizsi luxuskezelések gyöngyszemét, az Isabelle Lancrayt!

 
   

Isabelle Lancray a híres négy nagy francia egyike, több mint 50 éves tapasztalattal a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalta vetélytársait a kozmetikai iparban. Különleges és egyedülálló hatóanyagokkal (pl. a argirelin, liftonine, a biovektor, a gelee goyal, micro-kollagén vagy a tengeri DNA, leuphasyl, DMS, dermosomák, a fibronectin …), minőségi márkát képvisel a nemzetközi piacon. Bevált recepttúrák és új fejlesztések együttesen biztosítják az intenzív ápolás széles skáláját, amely minden igénynek megfelelő termékeket kínál. A készítmények többségében az aktív alkotórészeket a bőrsejtekhez hasonló felépítésű, szállító kapszulák juttatják a bőrbe. Ez a szerkezeti azonosság biztosítja, hogy a nagy koncentrációjú hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe tudják kifejteni hatásukat ezekben a kozmetikumokban. A hagyományos megoldásokkal ez lehetetlen. Élen járnak a high-tech hatóanyagok és technológiák adaptálásban.