3D szempilla technológiája

A tartós szempilla-hosszabbítás egyre népszerűbb új technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillakoszorút, ezáltal kiemeli a tekintetet. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha műanyagból készül, természetesen ívelt. A szálakat egyenként, ragasztjuk, az eredeti szempillákhoz. A 3D Baalbek rendszer lelke a kiváló, orvosi minőségű ragasztó, amelynek köszönhetően a 3D szálak csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak.

 

 

A hagyományos műszempillák kora leáldozott. A 3D Baalbek műszempilla rendszer sikerének titka több tényezőben rejlik. A 3D szempilla viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, víz-, izzadtság-,és könnyálló, a vendég zuhanyozhat, sportolhat, szaunázhat, nyugodtan aludhat. Viselete nagyon kényelmes, súlytalan, nem roncsolja az eredeti szempillákat és sokkal tartósabb, mint az eddig megszokott eljárások, akár 2 hónapig is tart. Elkészítése közben a speciális kollagénnel átitatott 3D műszempilla alátétek ápolják és szépítik az érzékeny szemkörnyékét. Természetesen a sikerhez hozzájárul az alapos és jól átgondolt szakemberképzés. A Baalbek Stúdióban elvégzett tanfolyamon garantáltan biztos tudásra tehet szert, hogy a legjobb műszempilla stylistok közé tartozzon.

 A 3D műszempilla tervezésnél figyelembe vesszük a vendég igényét és eredeti szempilláját. A 3D Baalbek rendszer nagyon gazdag méret és színválasztékban. 8-17 mm hosszúságban, három különböző vastagságban, és a feketén kívül további 6 színben kínál 3D szálakat. Létezik 3D selyem alapanyagú szempilla, amely sorba rendezett kivitelben kapható, ami kényelmesebb és gyorsabb munkát tesz lehetővé. A legvékonyabb pillával olyan természetes hatás érhető el, hogy akár férfiaknak is felrakhatjuk. Neves hazai maszkmesterek filmforgatások során is használják a 3D Baalbek rendszert – akiknek elmondása szerint – a látvány olyan természetes, hogy a legközelebbről készült felvételeken sem látszik, hogy a színész szempillája nem eredeti, hanem 3D műszempilla.