3D műszempilla termékek

Újdonságok

Vegyes színű közepes vastagságú (0,2 mm) természetes ívelésű, selyemből készült, sorba rendezett 3D műszempilla. Segítségével gyorsabban és kényelmesebben dolgozhatsz. A csomagban összesen 16 sor műszempilla található. Sötétbarna, kék, zöld, piros, lila, világos barna színekben. 

Megérkeztek a vegyes hosszúságú 3D VIP műszempillák! Vegyes hosszúságú természetes vastagságú (0,15 mm) és természetes ívelésű, selyemből készült, sorba rendezett, fekete színű szempilla. Segítségével gyorsabban és kényelmesebben dolgozhatsz. A csomagban összesen 16 sor műszempilla található 8-15 mm hosszúságú szempillákból 2-2 sor.
 

Ízelítő termékeinkből:


Szempillák >>>


Ragasztók >>>

Csipeszek >>>



Egyéb kiegészítők >>>

 

 

Megérkeztek hozzánk a legújabb FLAT szempillák!
A Flat pillákat olyan szakembereknek ajánljuk, akik még nem ismerik a volume up (6D) technikát, de szeretnének szinte ugyanolyan hatású szempillát készíteni vendégeiknek.

 

<<< Kattintson ide a FLAT szempilla kínálatunk megtekintéséhez >>>
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Színes szálak

A vendéghez és az alkalomhoz leginkább illő műszempilla kiválasztásánál szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Szakíthatunk a hagyománnyal, hogy mindenkinek egységesen fekete mászempillát készítünk. A színes szálak izgalmassá teszik az arcot, szép fényt kölcsönöznek a szemnek. A 3D műszempilla nemcsak alkalmi sminkek kiegészítője lehet, hanem hétköznapi viseletre is kiválóan alkalmas, azok számára, akik valami igazán egyedit szeretnének magukon viselni. A vörös hajúaknak ajánlhatunk például lila, piros vagy zöld színű műszempillát. A szem kékségét csodálatosan kiemeli a kék műszempilla, a zöld szem smaragdosan ragyog a zöld pilla alatt, és választhatjuk a barna valamelyik árnyalatát a szőkék számára. A színes műszempillákkal készült 3D szempilla-hosszabbítás egy gyönyörűen melírozott hajhoz hasonlítható. A hatást tovább fokozhatjuk, ha néhány ragyogó Swarovski kristályt helyezünk el a szempillán vagy a szemhéjon.

Kiegészítők és díszítők

A szálak több különböző vastagságban kaphatóak. A legvékonyabb műszempilla olyan természetes hatású, hogy akár férfiak is felrakhatjuk. A közepes vastagságút azoknak ajánljuk, akiknek az eredeti szempillája is igen vastag. A legvastagabb szálakat kimondottan alkalmakra, illetve műszempilla hatás eléréséhez készítjük. A normál szálakon kívül a rendszer kínál selyem alapanyagú pillákat is, melyeknek még finomabb, természetesebb a fénye. Ezeknek sorba rendezett kivitele a Baalbek 3D VIP műszempilla, amellyel sokkal gyorsabb és kényelmesebb a munka. A 6 különböző színben kapható színes szempillákkal igazán különleges hatás érhető el. Az elkészült 3D szempilla tovább díszíthető Swarovski kristályokkal, melyeket helyezhetünk a szempillára, vagy a szemhéjra egyaránt. A Baalbek Art Glitter színes csillámaival készíthetünk csillogó szemkontúrt vagy szemárnyékolást különleges alkalmakra.



 

3D SZEMPILLA KEZDŐKÉSZLET ÉS TANFOLYAM