3D Baalbek rendszer használata lépésről-lépésre

A felrakás menete

 1. Alaposan távolítsa el a szempillafestéket sminklemosó segítségével (pl. Isabelle Lancray Make-Up Remover)
 2. Helyezze fel az alsó és a felső szemhéjra a kollagénes szemápolóval átitatott alátéteket.
 3. Válassza ki a pillákat, úgy, hogy a hosszuk maximum másfélszer legyen hosszabb, mint a vendég leghosszabb eredeti szempillája.
 4. Fésülje meg a vendég szempilláit a készletben található fésűvel, hogy rendezetten álljanak.
 5. Nyomjon ki egy kis adag ragasztót az eldobható áttetsző ragasztótartóba.
 6. A csipesz segítségével fogjon meg egy szálat és kb. 2/3 részét mártsa a ragasztóba, majd húzza le róla a tartó oldalán a ragasztót, úgy hogy végül 1-4 csepp ragasztó maradjon a műszempillán.
 7. A két csipesz közül az egyik segítségével válassza ki a megfelelő szempillát (közepes méretű), a másik csipesz segítségével pedig illessze a kiválasztott és beragasztózott pillát a természetes szempilla fölé. Hagyjon 0,5-1 mm távolságot a szempillatőtől, ne ragassza közvetlenül a szemhéjhoz, mert ez kényelmetlenséget vagy irritációt okozhat, és könnyebben leesik a szempilla.
 8. Mielőtt megszárad a ragasztó, győződjön meg róla, hogy megfelelő irányban hajlik-e a felragasztott szempilla.
 9. Miután felragasztotta az összes pillát néhány perc szükséges a ragasztó teljes megszáradásáig, ez idő alatt a vendég tartsa csukva a szemét.
 10. Utána fésülje át újra a szempillát, ezzel ellenőrizheti, hogy jól megragadtak-e a szempillák.
 11. Várjon 10 percet, majd jó bőven vigye fel a C2 fixáló folyadékot, és 2 perc várakozási idő után ismételje meg.
 12. Távolítsa el a ránctalanító lapocskákat, majd ismertesse a vendéggel az ápolási tanácsokat.

 
      

Fontos követelmények

 1. A szempillaspirált maradéktalanul el kell távolítani a felhelyezés előtt.
 2. A kiválasztott pillák hossza ne haladja meg a leghosszabb eredeti szempilla másfélszeresét. Ennél nagyobb eltérés esetén nem garantálható a tartósság.
 3. A tartósság titka a helyes felragasztás. Ha rés marad az eredeti és a műszempilla között a ragasztás rövidebb élettartamú lesz.
 4. Ha a folyamat közben a vendég – bármilyen oknál fogva - könnyezik, a könnyet mihamarabb óvatosan törölje le.
 5. Használja felrakás közben a készletben található fésűt, hogy meggyőződjön róla nincs-e összeragadva több szempilla, illetve ragasztása megfelelő-e.
 6. A C2-es fixáló használata előtt mindig várjon 10 percet, majd ismételje meg 2 perc múlva. Jó bőven használja a fixáló folyadékot.
 7. A szempillák lecserélődése kb. 100 nap alatt történik meg. Ha a műszempilla megfelelően lett felhelyezve, akkor az eredeti pillák természetes cserélődésével fokozatosan hullik ki a műszempilla is. Nem megfelelő technika vagy gondatlan ápolás következtében ennél hamarabb is bekövetkezhet a kihullás. Javasolt felajánlani a vendégnek egy „korrekciós eljárást” az első 2 héten belül az addig kihullott szálakra.


 

 

3D SZEMPILLA KEZDŐKÉSZLET ÉS TANFOLYAM